cyrillic font

 

Фирма Евротайп ООД е създадена през 1990 г. и е с утвърден авторитет в областта на професионалните и настолни системи за предпечатна подготовка. Фирмата осъществява конфигуриране, доставка, обучение и експлоатационна поддръжка на системите за предпечатна подготовка, включително експониращи устройства на филм и пластина, растеризатори (RIP), проявителни машини.

Евротайп ООД е дистрибутор за България на швейцарската фирма Luescher AG Maschinenbau - машини и оборудване за печатни форми за офсетов, флексо и сито печат, както и на други утвърдени производители на предпечатно оборудване - Cron, Heights, DotLine, Imaf. Наши клиенти са печатница Демакс, ИПК Родина, Полиграфически комбинат, Дедракс, Алианс Принт и др.

Една от основните дейности на фирмата е доставка на офсетови пластини както и всички необходими химикали за предпечат и печат. Вече няколко години работим успешно с нашите чуждестранни партньори в тази сфера.

Предлагаме всички необходими компоненти за системите за предпечатна подготовка - висококачествена и надеждна периферия на LaCie, денситометрични и колориметрични устройства, специализиран софтуер.

Осъществяваме успешно сътрудничество с фирми като Dynagram и PuzzleFlow за софтуер за автоматизация и електронен монтаж на PDF документи, който вече е внедрен в няколко печатници.

Ние предлагаме богата собствена колекция шрифтове във формати PostScript,TrueType и OpenType.


Управител: Данчо Павловски


1505, София
ул. Васил Друмев 46 <карта за адреса>
тел: 94302 25/26/27

email: