cyrillic font

CTP системи за офсетов, флексо, летърпрес и сито печат

Luescher

с термални и конвенционални офсетови пластини

дистрибутор на швейцарската фирма Luescher AG

XPose!230; XPose!260; XPose!290; XPose!290-L; XPose!290-XL

Машините XPose!200 са разработени с използването на най-съвременни технологии с цел максимална гъвкавост на системите и минимални усилия при поддръжката. Възможност за експониране на 4, 8, 16, 24, 32 и 48up страници върху пластини с размери от 430х360 до 2260х1600 мм.

фамилия XPose!200 термални

Термалните експонатори XPose!200 работят с практически всички индустриални стандартни термални пластини при високо качество на експонация с дължина на вълната 830 nm.

Уникалната комбинация от външен и вътрешен цилиндър позволява бързо и лесно фиксиране на пластината.

Друго голямо преимущество е лазерната експонираща глава от диоди с удължен живот, но даже при отпадане на някой от тях, експонаторът продължава да работи, с малко по-ниска скорост при запазване на високото качество на експонация.

фамилия XPose!200 UV конвенционални

Основно предимство на тези системи е, че работят с конвенционални офсетови пластини, които са по-евтини. Днес, над 30 производители предлагат на пазара повече от 50 вида конвенционални офсетови пластини.Luescher са тествали успешно над 20 вида от тях. Така вместо да се ограничавате в малък брой видове пластини, ще направите свободно своя избор сред многото производители на пазара. При разделителна способност 2400 или 2540 dpi, всички изисквания за качество на нашите клиенти, могат да бъдат гъвкаво и надеждно изпълнени.

Експерти от System Brunner, на базата на задълбочен тест в режим на експлоатация, са сертифицирали системите от фамилията XPose!200 UV, в съответствие със строги критерии за оценка. Приетото резюме на доклада потвърждава изключително качество на експонация при линеатура 60 l/cm, 80 l/cm и FM растер върху позитивни и негативни офсетови пластини.

CTX системи Multi DX

Последното поколение експонатори на Luescher наречени SWISS CTX, където Х означава всички видове пластини или субстрати. Екпонаторите Multi DX на практика работят с печатни форми използвани във всички стандартни процеси за печат (офсетов печат, вкл. и безводен, флексопечат, тампонен печат ...) включително и с твърди материали с дебелина до 50mm.

<още за системите на Luescher>

highwater, cron

дистрибутор на продуктите на Cron

Термални CTP експонатори Cron серии TP26, 36 и 46

Удивително ниска цена, без това да е за сметка на качеството и производителността. Опции за 16, 32, 48 или 64 лазера. Прецизно позициониране на пластината и балансиране на барабана за избягване на вибрации. С разделителна способност от 1800 до 3000 dpi, размер на точката до 5 микрона, тези машини позволяват работа с линеатура до 250 lpi при тонален обхват от 1 до 99%.

<още за сериите ТР 26, 36, 46>

Конвенционални CTP експонатори Cron серии UVP 26, 36 и 46

Разделителна способност от 2400 и 2800 dpi. Иновативна и опростена механика, гарантираща стабилна работа, удобна и лесна поддръжка при минимални разходи, вкл. и за материали. Професионални решения и за вестникарска продукция.

<още за сериите UVP 26, 36, 46>


СТР системи за виолетови полимерни офсетови пластини

дистрибутор на DotLine GmbH

фамилия N 55V и NA 55V

CTP системи с виолетов лазер (405 nm) с ръчно подаване или напълно автоматични, подходящи за вестникарско производство.

фамилия Violight C и CA

Машини с виолетов лазер (405 nm) за виолетови офсетови полимерни пластини.

Основните предимства на тези системи са тяхната производителност и надеждност.

 

<още за системите на DotLine>


Серия малки експонатори за флексо и летърпрес печатни форми

дистрибутор на Heights UK

Anjo Flexpress CTP

Форми А2 и А3 подходящи за производство на етикети и опаковки.

 

<още за Anjo Flexpress на Heights>